Rekrytering

Vi har stor erfarenhet och kunskap av att rekrytera chefer och specialister inom Detaljhandeln. Att rekrytera rätt är svårt. Därför finns vi här för dig, för att göra det svåra enklare. 
 
Vi arbetar med kompetensbaserad rekryteringsmetod, vilket innebär att vi rekryterar utifrån formella kompetenser men framförallt utifrån personliga kompetenser och förutsättningar. Med hjälp av vetenskapligt validerade screeningtester och kompetensbaserad intervjumetodik säkerställer vi strukturerade, rättvisa och kvalitativa processer, för att finna bästa möjliga matchning utifrån ert behov.
 
För oss är kandidatupplevelsen A och O i en rekryteringsprocess och vi har skräddarsytt processförfarandet för att säkra en god kandidatupplevelse av er som uppdragsgivare och av oss som er förlängda arm och ambassadör. Vi finns här för er hela vägen från start till undertecknat anställningsavtal. Vi ger också garanti på våra uppdrag.
 
För att veta mer om hur vi arbetar med rekryteringar, är du varmt välkommen att kontakta Caroline för närmare information!

Caroline Ohlsson

vVD, Rekryteringskonsult, HR-Specialist