Om oss

Vad vi gör

We Hunt For Heads AB arbetar med Executive Search och interimslösningar inom retail. Eftersom vi har vårt hjärta inom retail arbetar vi också med föredrag, trendspaningar, strategi och konceptuella frågor för att öka konkurrensförmågan hos våra kunder. Genom att förstå förutsättningarna för dagens och framtidens detaljhandel kan vi också skapa en bättre match mellan kandidater och företagets behov.

Hur vi gör det

Vi fokuserar på retails behov av chefer och specialister. Vi kan också hjälpa er med att täcka upp för toppar eller tillföra extra kompetens på deltid. Vår kunskap inom retail uppdaterar vi löpande genom våra nätverk men också genom att på plats följa utvecklingen på världens stora retailmarknader. Vi arbetar både i Sverige och internationellt.

Vilka vi är

Vi har själva jobbat inom detaljhandeln inom ett flertal olika branscher och befattningar i mer än 20 år. VI är nyfikna och följer dagligen utvecklingen inom såväl svensk som internationell retail.

Magnus Ohlsson, VD

Magnus arbetar med Executive Search och som interimchef inom general management, marknad och försäljning. Han har en bakgrund som VD, försäljnings- och marknadschef samt från styrelseuppdrag i flera branscher.

Caroline Ohlsson, Vice VD

Caroline är diplomerad HR-Specialist och Rekryteringskonsult som jobbar med kompetensbaserad rekrytering, headhunting samt som interimskonsult inom HR och administration. Caroline är även diplomerad Redovisningsekonom och har tidigare arbetat inom redovisning men har också en bakgrund från marknadsavdelning, försäljning och kundservice.